Hairlux Saç Ekim Merkezi

Blog

Protez saçın bakımı

protez-sacin-bakimi.jpg

Protez saç kullanımında bakım son derece önemli bir konudur. Her üründe olduğu gibi protez saçta da bakımı ne kadar iyi yapılırsa kullanım ömrü de o kadar uzun ve iyi olacaktır.  Eğer kişi protez saç kullanıyorsa günlük hayatındaki kişisel bakımını aynı şekilde sürdürebilir. Duş alma, denize veya havuza girme gibi aktivitelere çekinmeden katılabilir, duşunu alabilir. Ancak burada önemli olan nokta şudur; kullandığınız saç bakım ürünleri mutlaka kaliteli ürünler olmalıdır.

Protez saçlar da gerçek saçlar gibi bakımına özen gösterilmesi gereken saçlardır. Kalitesiz ürün kullanımı veya yüksek ısıya sürekli maruz bırakma saçı bir süre sonra öldürebilir, kırılmalara yıpranmalara sebep olabilir. Bu sebeple kullandığınız ürünleri özenle seçmeniz gerekir.

Kişisel bakımların yanında bir de tabi ki protez saçın profesyonel bakıma ihtiyacı vardır. Bu saçların bakımı ise birkaç hafta ile birkaç ay arasında değişebilen sürelerde tekrarlanmalıdır. Merkezimizde de yapılan protez saç bakım işlemi oldukça hızlı bir şekilde tamamlanarak saç aynen uygulanır. Bu şekilde kişi günlük hayatına kolayca geri dönebilir.